Sep. 30, 2017

Fashionistul Volvo XC40

Vă povesteam vineri,  LA START,  cum că s-a lansat destul de recent Volvo XC40.
Spuneam în emisiune ( prin cuvintele lui Răzvan🤩 ) ca acest XC40 este fratele mai mic al lui XC60 și XC90.  Construit pe o platformă complet nouă,  XC40 este singurul Volvo din categoria SUV care poate avea o caroserie în două culori, iar despre interiorul imbrăcat in piele..nici nu mai are rost să discutăm. Trebuie să recunosc, Volvo XC40 a reușit să mă lase din START fără cuvinte!! Aș putea spune chiar că ...are stil! Și apropo de stil, aceasta bijuterie pe 4 roți a fost lansată la Milano! Stilul rafinat al simpaticului XC40 poate fi observat de la distanță, dar cu asta chiar că ne dă gata! Bine, trebuie să recunosc că sunt puțin geloasă...Și serios vorbind...Cine nu și-ar dori să i se organizeze o petrecere la Milano, capitala modei?!
Îmi și imaginez cum l-aș lua pe Răzvan de braț (asta după ce parcăm noul nostru Volvo XC40) și am colinda toate magazinele cochete de acolo!  Nu sunt sigură dacă este un băiat răbdător pentru o sesiune de shopping, însă de un lucru sunt absolut convinsă: i-ar face placere să transportăm cumpărăturile în portbagajul acestei mașini.
Până mă trezesc eu din vis, te invit să arunci un ochi aici :  http://www.bucsoiu.com  și îți dau întâlnire vineri,LA START, numai pe Absolut Tv!


P.s: Acest blog nu se citește la volan! 😉


Ana-Maria Burtea

Sursă foto: autoexpert.ro