May. 3, 2017

Provocarea Hawaii și Alfa Romeo

"Răsfoind" paginile internetului am dat de ultimul articol scris de bunul meu prieten Răzvan ( tipul ăla zis și https://bucsoiu.com/ )  ... Și citeam articolul, și iar citeam ( pe bune..scrie mult băiatul asta! ) ...când spre final nu mare mi-a fost uimirea să aflu că îmi lansează o provocare: Răzvan mă invită la o plimbare prin Hawaii..Mai mult decât atât, băiatul ăsta chiar visează la o plimbare la bordul unei Alfa Romeo. Îndrăzneț, nu? Acum chiar îmi vine în minte vorba aia: " mașinile și femeile nu se împrumută" :))..Eee, mai în glumă...mai în serios, recunosc că el ar fi unul dintre puținii oamenii care ar avea voie să-mi conducă Alfeta!


Apropo, ador marca asta! Uite aici un model 159 din 2007. O frumusețe pe patru roți, cu un motor 1.8 benzină și 140 cp.Imaginează-ți doar cum ar fi să te trezești în fiecare dimineață, să mergi somnoros la geamul de la bucătărie cu cafeaua în mână și să privești spre garajul în care stă parcată mașina ta: o superbă Afla Romeo! Îți zâmbește sufletul! Iubitorii știu ce spun!WildHeartHeart

Revenind la ideea esențială a articolului, gândesc că o călătorie în  Hawaii sună chiar bine, dar totuși păgubos Blink.
Până facem noi rost de câteva monede pentru a plăti biletele de avion si toate cele, cred că am putea călători cu degetul pe hartă, așa cum spunea Skizzo Skillz în piesa " El zice că" .
Și după această călătorie, sigur ar merge și o plimbare într-o Alfetă sport pe străzile piteștene.
Apropo, un prieten care mai e și producător zice că ne vedem vineri La Start de la ora 12. Întâlnirea are loc la Absolut Tv.
Mademoisella va pupă! 😗

P.s: Acest blog nu se citește la volan!

Ana-Maria Burtea