Apr. 3, 2017

Femeile și mașinile - La Start

Femeile și mașinile sunt pasiunile bărbaților și sunt absolut convinsă că nu de puține ori bărbații le-au comparat pe cele două. De ce? E simplu! Așa cum o femeie are nevoile ei... și mașina are destul de multe. Singura diferență ar fi că nevoile unei mașini sunt ușor de sesizatBig Grin. În orice caz, cred că un bărbat singur este mult mai bogat decât unul care are  o parteneră și o mașină în garaj. În mod clar cele două sunt extrem de costisitoare: de la haine, parfumuri, cosmetice și vizite la salon pâna la reparații, combustibil, si câte și mai  câte.

Ei bine, mie îmi este clar că bărbații nu ar putea trăi fără femei.... și fără mașini. Dar ce să vezi? Există și femei pasionate de lumea automobilistică și care, să recunoaștem, arată mult mai bine la volan!Whistle

Pentru masculii pasionați, dar și pentru domnițele dornice de aventuri pe patru roți a luat naștere emisiunea „La Start”, difuzată săptămânal în programul televiziunii Absolut TV.  Eu, mademoiselle la volan , te  invit în fiecare săptămână ( mai precis vineri, de la ora 12 şi sâmbătă, de la ora 14, în reluare) să afli toate noutățile din lumea automobilistică. Și după o emisiune produsă ”ca la carte” de colegul și bunul meu prieten Răzvan Bucșoiu, te aștept pe blog cu o interpretare pur feminină a mașinilor prezentate. Tot aici încerc să îți aduc interviuri impresionate cu diverși pasionați de cai putere, dar și diverse născociri din lumea auto.

Pe Răzvan îl găsiți aici: https://bucsoiu.com – un alt loc unde mașinile își spun povestea…și acolo  o spun pe bune!

 P.s: Acest blog nu se citește la volan! Wink

Ana-Maria Burtea