Mademoiselle la volan

Oct. 12, 2017

Știi momentele acelea în care tu,madmoiselle la volan, ești însoțită de partenerul de viața fix pe scaunul din dreapta?
Totul pare frumos la o primă părere; ai  putea spune  "romantic". Ei bine... asta până la prima interescție când începe: "pune frâna!" ; " de ce nu semnalizezi?", apoi continuă: " tu nu vezi că e verde?", " lasă rujul!" și nu se lasă: " tu vrei să murim?". Și tot așa până acasă. Acela este momentul când el se jură că nu te mai lasă să conduci, iar tu râzi pentru ca ești absolut convinsă că asta nu se poate întâmpla. De ce? Păi nu vrea el să ieșiți cu prietenii și să se simtă bine în compania celor 2 ....poate 3 pahare de alcool? 
Și el se supără când te vede în hohote de râs, unde mai pui că își amintește  că pe Republicii era o femeie pe trecere și tu nu i-ai acordat prioritate.
De multe ori îți vine și ție să te lași de "meserie" și să încerci să-ți amintești cum ai reușit să obții permisul de conducere. 

Știi, treaba asta e chiar dubioasă!!!  Da, dubioasă! Femeile nu sunt un pericol la volan, unde mai pui că rar întâlnești o femeie pasionată de viteză?! Cum cele mai multe accidente se produc fix din acest motiv, mie îmi este clar că femeile sunt mult mai vigilente atunci când conduc. Treaba asta cu partenerul nemulțumit de felul în care conduci trebuie să vină  dintr-un orgoliu masculin. Bine, aici nu generalizăm pentru ca, în mod cert, există și bărbați mulțumiți de "partenera șoferiță".

Din dorința de a nu plictisi sau generaliza,îți las aici o parodie din zona EA LA VOLAN+ EL IN DREAPTA= DEZASTRU:

 https://youtu.be/Foi0m8rwEjY


Nu, piesa nu e publicitate, dar pentru secțiunea asta îți recomand:

www.bucsoiu.com

Noi ne întâlnim mâine LA START, cu Răzvan Bucșoiu în dreapta!

P.s: Acest blog nu se citește la volan!

Ana-Maria Burtea

Sursă foto:Pinterest

Oct. 5, 2017

 Mâine, 6 octombrie, ne vedem din nou LA START cu cele mai fresh știri din lumea automobilistică.
Pasionații de mașini sunt invitați într-o călătorie pe 4 roți,la bordul emisiunii din cadrul postului de televiziune Absolut Tv.  Ne place să aducem la start numai mașini care merită toată atenția voastră.Ei bine...ediția de mâine este una cu adevărat captivantă( mai ales pentru producătorul nostru,Răzvan). Promit!  Nu vreau "să dau prea multe din casă", dar nu ma pot abține; așa ca o să-ți spun doar atât: mâine avem un invitat special- VW Golf 7 Facelift. Știai că la fiecare 40 de secunde, în lume se comercializează un Golf?  Aceasta este la ora actuală cea mai bine vândută mașină din istorie...și preferata lui Răzvan al nostru.  Dacă vrei să afli mai multe detalii despre noul Golf 7, dar și alte mondenități auto, te așteptăm mâine La Start! Ora 12!

Aruncă o privire și aici:

www.bucsoiu.com

P.s: Acest blog nu se citește la volan! Wink

Sursă foto: auto-bild.ro

 

Ana-Maria Burtea 

Sep. 30, 2017

Vă povesteam vineri,  LA START,  cum că s-a lansat destul de recent Volvo XC40.
Spuneam în emisiune ( prin cuvintele lui RăzvanWow ) ca acest XC40 este fratele mai mic al lui XC60 și XC90.  Construit pe o platformă complet nouă,  XC40 este singurul Volvo din categoria SUV care poate avea o caroserie în două culori, iar despre interiorul imbrăcat in piele..nici nu mai are rost să discutăm. Trebuie să recunosc, Volvo XC40 a reușit să mă lase din START fără cuvinte!! Aș putea spune chiar că ...are stil! Și apropo de stil, aceasta bijuterie pe 4 roți a fost lansată la Milano! Stilul rafinat al simpaticului XC40 poate fi observat de la distanță, dar cu asta chiar că ne dă gata! Bine, trebuie să recunosc că sunt puțin geloasă...Și serios vorbind...Cine nu și-ar dori să i se organizeze o petrecere la Milano, capitala modei?!
Îmi și imaginez cum l-aș lua pe Răzvan de braț (asta după ce parcăm noul nostru Volvo XC40) și am colinda toate magazinele cochete de acolo!  Nu sunt sigură dacă este un băiat răbdător pentru o sesiune de shopping, însă de un lucru sunt absolut convinsă: i-ar face placere să transportăm cumpărăturile în portbagajul acestei mașini.
Până mă trezesc eu din vis, te invit să arunci un ochi aici :  http://www.bucsoiu.com  și îți dau întâlnire vineri,LA START, numai pe Absolut Tv!


P.s: Acest blog nu se citește la volan! Wink


Ana-Maria Burtea

Sursă foto: autoexpert.ro

Sep. 16, 2017

Sezon nou LA START

Da, a inceput oficial noul sezon LA START. Mai exact..eu, Razvan Bucsoiu si echipa de la Absolut Tv, te invitam la bordul emisiunii in fiecare vineri la ora 12 fix . Sa va spun un secret!? Razvan  s-a intors din concediu si are protbagajul plin cu noutati si surprize! Trebuie sa recunosc ca mi-a povestit si mie cate ceva si astept cu nerabdare sa va spun si voua.
 Deci, va asteptam  in fiecare vineri LA START cu centurile puse!  😁

Pe Razvan il gasiti si aici:

www.bucsoiu.com

P.S: Acest blog nu se citeste la volan! Cool 

 Sursa foto: Pinterest

Ana-Maria Burtea

 

Jun. 11, 2017

Da, femeile iubesc tocurile. Ne place să fim cochete, iar șofatul nu ne împiedică să facem asta. Condusul pe tocuri a devenit o banalitate...la fel si verificarea rujului în oglinda retrovizoare. Cu toate acestea, un studiu britanic arată ca majoritatea femilor care riscă un accident poartă tocuri înalte. Potrivit acestui studiu, 80% dintre femei pun lookul pe primul plan și apoi siguranța la volan, în timp ce 18%preferă să conducă desculțe. Problema, știm bine, constă în sensibilitatea și stabilitatea apăsării pedalelor.
Acestea fiind spuse, eu te întreb: Tu porți tocuri la volan?

P.s: Acest blog nu se citește la volan!

Sursă foto: Pinterest
Ana-Maria Burtea